Bestilles senest d. 29. december kl. 12.00 og afhentes d. 31. december, mellem kl. 12.00 og 14.00
369,- for alle 4 retter, ellers normalpris ved ændringer af menuen.
Forret 1: Fiske mosaik (89,-)
Af torsk og kulmule med urtemayo, salturt, crüdete af bolsjebeder og saltet agurk dertil en skilt kærnemælks sauce skilt med dild olie.
Forret 2: Skovbund (79,-)
Røget oksefilet på bund af blandet salat med en melon dressing, dertil frugt bestående af blårbær, hindbær og melon, radise og kogte vagtelæg.
Begge forretter leveres anrettet, der skal blot påføres sauce.
Hovedret (199,-)
Helstegt mørt oksefilet. Dertil skysovs med karakter af oksefileten og garniture.
Garnituren består af følgende:
- En blanding af bønner/bacon/rødløg
- En blød porremousse
- Kartoffeltårn med syrlige kapers og stegte svampe
Hovedretten skal varmes og anrettes. Beskrivelse medfølger.
Dessert (69,-)
3 slags små kager med tilhørende frugt og coulis:
- Lille blåbær kage med red velvet bund og blåbær mousse
- Lille chokoladekage med chokolademousse
- Lille passionskage
Desserten skal selv anrettes.
OBS: Min. 4 kuverter. Alt kommer i engangsservice eller porcelæn som er jeres at beholde :)