Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os
Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Grillbetræk til Napoleons Lex730 med monterede sideborde

Din Napoleon grill fortjener nemlig at blive pakket ind i kvalitet og stil, og når grillens levetid samtidig forlænges, så kalder vi det en win-win situation. Betrækket passer til Napoleons LEX730.

Grillen er købt og ligner en million i baghaven, og du tænker: ”Arh, det er da synd at pakke den ind!” Det ville bestemt også være en synd, hvis ikke det var for Napoleons lækre betræk. Din Napoleon grill fortjener nemlig at blive pakket ind i kvalitet og stil, og når grillens levetid samtidig forlænges, så kalder vi det en win-win situation.

FEDE FEATURES

Betrækket er fremstillet i kraftig og slidstærk PVC polyester, og der er kælet for detaljen; det broderede logo giver en lækker finish og ekstra god holdbarhed, den fede grå nuance passer til de fleste havemøbler mens UV-beskyttelsen øger sikkerheden for, at betrækket ikke bleges af solen. Hele grillen forkæles med dette lange betræk, som også dækker underskabet, de tre ventilationshuller, der lukker fugten ud, mens de to stropper gør det let at opbevare grillbetrækket, når det ikke passer på havens midtpunkt. Hvis det danske vejr er for hårdt, så rengøres grillbetrækket nemt med en klud og sæbevand. Grillbetrækket passer til Napoleons Lex730.

• Grillbetræk til Napoleons Lex730 med monterede sideborde
• Broderet Napoleon logo
• Lavet i kraftig og slidstærk PVC polyester
• Har UV beskyttelse for ekstra holdbarhed
• Flere ventilationshuller
• Stropper for let opbevaring

DKK 1099,00