Se din fragtpris

Indtast dit postnummer for at se din leveringspris.

Helstegt pattegris

Pris inkl. kok & grill kun 149,- pr. næse.

Salaten består af iceberg, tomat, agurk, oliven, feta, majs og ærter.

Se også vores nyhed: Helstegt pattegris med softicemaskine

NB: I tilfælde af regn skal kok og grill kunne stå i tørvejr under pavillon, halvtag e.l.

Inkluderet i prisen

  Helstegt pattegris med rødvin eller øl marinade
  Salat i 7 dele
  2 slags dressing
  Flødekartofler
  Hjemmebagt brød og smør

Leveres før tiden

995,00 kr.
Antal


Helstegt pattegris - til afhentning, eller levering fra Hørning nær Århus

Michaels Mad & Vin er gerne behjælpelig med at tilberede helstegt pattegris til dit kommende arrangement.

Vi besidder stor erfaring indenfor tilberedning af helstegt pattegris og kan give en hjælpende hånd både med tilberedning såvel som levering af mad samt tilbehør til mange typer af arrangementer – både store som små. Særligt besidder vi hos Michaels Mad & Vin stor erfaring indenfor tilberedning af helstegt pattegris og er derfor naturligvis gerne behjælpelige med at strikke et sandt festmåltid sammen til jer ved den kommende fest.

Veltilberedt mad af højeste kvalitet

Det er helt afgjort vigtigt, at maden til dit arrangement er af højeste kvalitet, og hvis du gerne vil være stensikker på at få lækker og velsmagende mad lavet af de aboslut bedste råvarer, kan du med stor fordel vælge at benytte dig af muligheden for at bestille helstegt pattegris hos Michaels Mad & Vin.

Når vi tilbereder maden til dit kommende arrangement, vil der altid udelukkende blive anvendt de absolut bedste råvarer for derved at sikre dig den bedst mulige smagsoplevelse, når du bestiller en helstegt pattegris med tilbehør.

Du kan med andre ord være stensikker på at få en god smagsoplevelse, hvis du vælger at bestille helstegt pattegris til dit kommende arrangement hos os, da vi kun benytter de bedste råvarer og vægter kvalitet og smagsoplevelse særdeles højt.

Mad til arrangementer i alle størrelser

Hos Michaels Mad & Vin har vi tidens løb løst mange forskellige opgaver indenfor tilberedning af mad, og vi er gerne behjælpelige med at lave mad til både store såvel som små arrangementer.

Helstegt pattegris har vi både lavet ved en række forskellige festlige begivenheder – herunder sommerfester i flere forskellige størrelser. Uanset hvor stort eller lille et arrangement, der står for døren, er vi parate til at give jer en hjælpende hånd med madlavningen samt levering af maden.

Gode priser på helstegt pattegris

Vi kan hos Michaels Mad & Vin tilbyde særdeles favorable priser på helstegt pattegris. Selvom vi er en virksomhed, der vægter kvaliteten af den tilberedte mad meget højt, har vi dog samtidig en målsætning om at skulle være i stand til at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. Vælger I at bestille helstegt pattegris hos os, kan I se frem til knivskarpe og konkurrencedygtige priser på helstegt pattegris, da vi kan tilbyde særdeles favorable priser uanset hvor i landet, du ønsker at få leveret den helstegte pattegris.

Levering overalt i landet

Hos Michaels Mad & Vin vil der forelægge mulighed for, at vi kan levere helstegt pattegris til dit kommende arrangement overalt i landet. Uanset om du står overfor at skulle afholde et festligt arrangement i Aarhus, eller resten af Jylland, Fyn og/eller Sjælland, er vi naturligvis gerne parate til at give en hjælpende hånd både med tilberedningen af maden samt leveringen af maden.

Vi er med andre ord et godt kort at have på hånden, uanset hvor i landet du ønsker at få leveret mad.

Ring og få mere at vide

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om muligheden for at få tilberedt helstegt pattegris til dit kommende arrangement, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os og få lavet et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag os lad os tage en uforpligtende snak om muligheden for at vi hos Michaels Mad & Vin varetager tilberedningen af helstegt pattegris for jer.