Luksus Smørrebrød

Luksus smørrebrød ud af huset i Aarhus og Østjylland

Vores luksus smørrebrød er af højeste kvalitet og til særdeles favorable priser. 

Michaels Mad & Vin har stor erfaring med levering af smørrebrød til forskellige arrangementer.

Du har mulighed for selv at sammensætte en række af dine yndlings smørrebrød ud fra vores 18 forskellige varianter, som også fås i gourmet-udgaver. 

 


Smørrebrød i Aarhus & Jylland

Michaels Mad & Vin besidder stor erfaring indenfor smørrebrød og kan give netop jer en hjælpende hånd med at lave indbydende og velsmurt smørrebrød. Vi har igennem tiden lavet smørrebrød for et hav af privatpersoner såvel som virksomheder og kan løse opgaver både til store såvel som små arrangementer.

Ønsker du at få leveret smørrebrød til dit kommende arrangement, kan vi hos Michaels Mad & Vin være behjælpelige med at klare dette for dig. Vi har i tidens løb hjulpet rigtig mange mennesker med at lave smørrebrød til en lang række forskellige begivenheder, og vi er naturligvis gerne behjælpelige med at lave en god og skræddersyet løsning, så I kan få netop det, I godt kunne tænke jer.

Få smørrebrød efter eget valg

Hos Michaels Mad & Vin er der både mulighed for at bestille specificeret såvel som uspecificeret smørrebrød i Aarhus og Østjylland. Vi er særdeles fleksible og tilbyder derfor både muligheden for, at du selv kan sammensætte netop den type af smørrebrød, som du gerne vil have, men der vil herudover også forelægge mulighed for, at vi laver en spændende og alsidig sammensætning af smørrebrød til jer.

Hos os kan du frit vælge og vrage blandt et bredt udvalg af lækker og velsmurt smørrebrød af høj kvalitet.

Smørrebrød af den højeste kvalitet

Hos os kan du være stensikker på, at det leverede smørrebrød vil være af højeste kvalitet. Vi vægter kvalitet højt i forbindelse med levering af maden. Vi sørger altid for udelukkende at benytte os af gode og friske råvarer af høj kvalitet, og du kan i øvrigt være sikker på, at maden vil blive lavet af dygtige og erfarne køkkenfolk, som har stor erfaring indenfor madlavning til et hav af forskellige arrangementer. Hos Michaels Mad & Vin ved vi, at det er de små detaljer, der gør forskellen, og du kan derfor roligt regne med, at smørrebrød leveret fra os vil være en god oplevelse, hvor der vil være kælet for kvaliteten.

Hos os kan du med andre ord altid regne med lækker og velsmagende mad af høj kvalitet samtidig med, at du kan forvente gode og konkurrencedygtige priser.

Fabelagtige priser

Vi lægger hos Michaels Mad & Vin stor vægt på at kunne tilbyde mad i sublim kvalitet til priser, der er særdeles favorable. Hos os kan du med andre ord være stensikker på, at du vil få lækker mad af høj kvalitet til priser, som er yderst favorable.

Når smørrebrødet skal bestilles, er det naturligvis meget forskelligt, hvor store eller små mængder der er behov for. Vi prøver på at holde en lav pris, således at det ikke skal være dyrt at bestille mad fra os, uanset om det er til 10 personer, eller til 10.000.

Kontakt os for mere information

Hvis du har et ønske om at få mere at vide om muligheden for bestilling af smørrebrød, er du naturligvis altid meget velkommen til at give os et kald på telefon 86 92 38 47, hvis du ønsker at få mere at vide. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om levering af smørrebrød til dit kommende arrangement.