Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os
Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleon LEX485

Med indbygningsgrillen fra Napoleon får du en topmoderne gasgrill, som er klar til at blive taget i brug og installeret i dit udekøkken. Den måler 48 cm i højden, 76 cm i længden og 54 cm i bredden.

LEX485 har fire hovedbrændere, JETFIRE tændingssystem og et ACCU-PROBE termometer, som gør det nemt og bekvemt at holde øje med din mad og opnå den ønskede stegning. Den har desuden en keramisk infrarød bagbrænder, der hjælper dig til at ramme den helt rigtige sprødhed på f.eks. flæskesvær og kyllingeskind.  

For at sikre at du hele tiden har styr på gassen, er der lys i kontrolknapperne, som forstærkes når der skrues op for gassen og omvendt bliver svagere, når der skrues ned for gassen. På den måde gør i-GLOW-systemet det lettere at kontrollere gassen.

Grillarealet i LEX485 er på hele 46 x 68 cm med rustfri grillriste, hvilket giver dig god arbejdsplads og mulighed for at tilberede hele måltider til familie og venner.  

Udvid desuden med de forskellige Oasis-indbygningsmoduler fra Napoleon og få et udekøkken, der giver den ideelle plads til grill og madlavning.

Produktinformation:

  • Mål: 76 x 54 x 48 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 46 x 68 cm
  • Antal brændere: 4
  • Materiale: rustfri stål
  • Farve: sølv
DKK 8999,00