Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os
Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleons Hjul- og Spydsæt til Rotisseri

Slip for bøvlet med at lave grillspyd kun for at opdage, at de er sorte på den ene side og ikke færdige på den anden. Napoleons roterende grillspyd sættes fast på dit rotisseri og så kan du ellers koncentrere dig om noget andet. Det passer til de fleste mærker.

Vi kender det og det gør du sikkert også! Fyldte grillspyd er super lækre som både tilbehør, til kebab og med lidt blandede grøntsager men man skal have et vågent øje på dem og ofte smutter tiden. Det er simpelthen for ærgerligt at have bøvlet med at lave grillspyd kun for at servere sort grillmad.

Heldigvis er løsningen her og du skal ikke sætte opsparingen over styr for mens rotisserierne anvendes til de store grillede stege, så er Napoleons Hjul- og Spydsæt nemlig til de mindre mundrette godbidder.

FEDE FEATURES

Lav dine egne favoritter, fx et spyd med svinemørbrad; et andet spyd med grøntsager; det tredje med lækre små stykker lammekød; det fjerde med kebab eller kyllingestykker; det femte spyd med rejer; og mix lidt det hele på det sidste spyd med lidt af din favoritmarinade. Du kan også være lidt fræk ved at lave dine pølsehorn derpå. Mulighederne er så mange, at det kun er dine smagsløg, der sætte grænsen. Hvis du bliver træt af, at det hele drejer rundt, så kan du naturligvis anvende de små spyd som almindelige grillspyd og lægge dem oven på din grillrist.

Napoleons Hjul- og Spydsæt til Rotisseri skal bruges i kombination med dit rotisserisæt. Det indeholder seks spyd på hver 46 cm, to endestykker med en diameter på 13 cm og to små skruer til at fastgøre endestykkerne på dit eget rotisserispyd.

• Seks spyd
• To endestykker
• To små skruer til at fastgøre endestykkerne til rotisserispyddet
• Delene er lavet i krom og tåler ikke opvaskemaskine
• Passer til alle Napoleons rotisserier
• Passer til mange gasgrill – uanset mærke – og spyd med en diameter på max 1,5 cm.
• Mål på spyd: L46 cm

DKK 249,00