Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os
Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleons røgflis med æblesmag

Mild, frisk og lækker i smagen. Vi elsker den lette, røgede smag af æble til bl.a. en god røget svinemørbrad. Men den milde smag er en god upgrade til rigtig meget forskelligt kød så lad dig endelig ikke begrænse.

Vi er pjattede med at grillet kød – alle salgs! Og nogle gange skal vi forkæle de mere forfinede af vores smagsløg med lette, lækre, røgede smage fra fisk eller fugl. Er du pjattet med lyst kød med en hint af lækker sædlig kirsebær, så skal du gå efter Kirsebær-røgen her.

Napoleons Æble-røg er let og frisk i smagen og derved perfekt til lyst kød fra fisk og kylling men bestemt også svin, lam og okse. Så inviter naboerne over, sæt hvidvinen på køl og server nye kartofler og sprængt, røget svinemørbad som en lille kold forret med den velsmagende, rigtige og lette smag af æble.

Hvis du griller med kul, så tilsætter du røgflisen blandt kullene. Skal du lege med gasgrillen, så kan du med fordel anvende Napoleons Røgerør.

How to: Læg din røgflis i vand i 30-45 minutter inden du skal bruge dem til varmrøgning. På den måde undgår du at dine røgflis brænder op og du får maks røg. Derefter presser du væden ud af dine Æble Røgflis og de er derefter klar til din kuglegrill, dit Napoleon Røgerør eller din Kul- og Røgbakke. Glæd dig, for du får masser af let, velsmagende røg med de rigtige nuancer af lækker æble.

FEDE FEATURES

Røgflisen giver lækker røget smag og burde være en selvskrevet accessoires til alle grillende kødelskere med hang til en mild frisk smag af røg.  Æble er let i smagen og passer perfekt til stort set alt men særligt fisk og kylling.

• Røgflis med et lækkert hint af æble
• Giver en frisk smag, som passer fx fisk, kylling, svin og lam
• Skal vædes i minimum 30 minutter inden brug
• Vægt: 700-1000 gram i en pose

DKK 69,00