Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os
Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleons røgflis med Hickory

Smagen er kraftig og både svin, lam og oksekød dør en ekstra gang (denne gang af glæde) ved udsigtens til at skulle røg-marineres i den intense smag af hickory. Der er dømt mandehørm og fuld smag på drengen med Napoleons Røgflis med hickory.

Vi er pjattede med kraftigt kød og en bøf er ikke en bøf med mindre den kan stå selv! Selvfølgelige er en røget fisk ikke til at spøge med men nogle gange skal der knald på drengen, og så er Napoleon Røgflis med Hickory en klar vinder.

Napoleons Hickory-røg er intens, kraftig og perfekt til pulled pork, andre typer svinekød samt lam og okse. Så inviter drengene over, sæt øllene på køl og server trukken svin med den fede, rigtige og intense smag af hickory.

Hvis du griller med kul, så tilsætter du røgflisen blandt kullene. Skal du lege med gasgrillen, så kan du med fordel anvende Napoleons Røgerør.

How to: Læg din røgflis i vand i 30-45 minutter inden du skal bruge dem til varmrøgning. På den måde undgår du at dine røgflis brænder op og du får maks røg. Derefter presser du væden ud af dine Hickory Røgflis og de er derefter klar til din kuglegrill, dit Napoleon Røgerør eller din Kul- og Røgbakke. Glæd dig, for du får masser af kraftig, velsmagende røg med de rigtige nuancer af lækker hickory, som bl.a. Pekan-nødden kommer fra.

FEDE FEATURES

Røgflisen giver lækker røget smag og burde være en selvskrevet accessoires til alle grillende kødelskere med hang til en kraftig smag af røg.  Hickory er kraftig i smagen og passer perfekt til okse, svin og lam.

• Røgflis med et lækkert hint af hickory-træsorten
• Giver en intens smag, som passer fx okse, svin og lam
• Skal vædes i minimum 30 minutter inden brug
• Vægt: 700-1000 gram i en pose

DKK 69,00