Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os
Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleons rotisserikurv

Stegt flæsk, chunks af ribbensteg, chips, pølsemix, små kartofler og hotwings - we love it all! Og hvis du, som os, er pjattede med små grillede lækkerier, så kommer du ikke uden om at eje en kurv til dit rotisseri. Rotisserikurven i rustfri stål fra Napoleon kan det hele. Du smækker den på dit rotisseri, fylder den med dine mundvands-dryppende snacks, trykker tænd og så passer den ellers sig selv. Og så smider du den selvfølgelig i opvaskemaskinen efter brug. Hvorfor bruge din tid på at vaske op når grillen kalder?

Du har grillet det lækreste stykke mørbrad og der skal serveres små kartofler til kødet. Mundvandet er allerede begyndt at løbe! Du har købt rotisserikurven, for du gider ikke at vende dine kartofler hele tiden – og vi kan godt forstå dig! Med kurven får du flotte og perfekt grillede kartofler og skal slet ikke røre en finger – det bliver vist ikke meget nemmere end det. Kurven er generelt genial til alle de grillede lækkerier, som skal vendes ofte. Skær fx en ribbensteg ud i chunks, giv dem en masse rub og smæk dem i rotisserikurven i 40-minutters penge og server med bbq sauce. Det er virkelig lækkert! Eller brug din kurv til rodfrugter for at få lidt godt tilbehør til kødet. Mulighederne er mange og uanset hvad du griller, så kan du snildt melde dig til at tage opvasken for det er nemt: Kurven smides i opvaskemaskinen og du trykker ‘ start’. Velbekomme.

FEDE FEATURES

Napoleons rotisserikurv  er lavet i rustfri stål og den er fed. Den er handy til alt det mad, der helst skal vendes flere gange og have jævn varme. Den har en god størrelse og du kan komme stegt flæsk, pølsemix, grøntsager, rodfrugter, kartofler og pomfritter og helt sikkert meget andet i kurven. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad denne kurv kan grille af lækker mad. Den er nem at sætte på dit rotisseri og passer til alle Napoleons rotisserier samt andre førende mærker.

• Kurv til rotisseriet
• Lavet i rustfri stål
• Skrues fast på rotisseri-spydet i hver side med de to store skruer
• Kan let skilles ad så du får to dele og samles igen
• Nem at montere
• Passer til Napoleons rotisserier og andre førende mærker
• Tåler opvaskemaskine
• Mål: L40 x B19 x H15 cm

DKK 499,00