4 retters nytårsmenu med brød og snacks.
FORRET OG MELLEMRET
Forret
Røget laks med rygeost creme, kapers bær, frisk agurk, friteret kapers og radise cruditè, squash og syltet agurk.
Mellemret 1
Håndskåret rørt tatar med jordskokke chips, salat af radicchio, romain og chrisp vendt i citron og olivenolie hertil syltet tranebær og tomat- mayonnaise og semi dried tomater
Mellemret 2
Kyllingesalat med forårsløg og urter på bund af salat med sprødt kyllingeskind, sprøde løgringe og pyntet med appelsin filter
HOVEDRET
Helstegt oksefilet med pommes anna hertil stegt kejserhat, bagte jordskokker og løgkompot serveret med hjemmelavet demiglace sauce og pyntet med ærteskud
DESSERT
Pære dessert med marcipan crumble, pære syltet i champagne og flamberet pære hertil en honning is samt karamel-honningsauce.
Mulighed for tilvalg af:
Brød
Hjemmelavet brød á 2 typer som tilbehør.
Snacks
Snackbakke til Dronningens nytårstale med oliven, mini-salamier, snack-mayo, kartoffelchips, Arla unika gammel knas og grissini.
Bestilles senest d. 28. december kl. 12.00 og afhentes i Hørning eller leveres d. 31. december, mellem kl. 12.00 og 14.00
Minimum 4 kuverter