BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Bryllup

Bryllupsdagen er en af de mest mindeværdige dage i dit liv, og vi vil gerne hjælpe dig med at gøre den så god som muligt. Hos Michaels Mad & Vin ved vi hvor vigtigt det er, med en lækker bryllupsmenu på dagen hvor alt er som det skal være. 

Her på siden finder du mad til bryllup i form af forskellige menuer – vælg fx enten en Gourmet menu eller en 5-retters bryllupsmenu.  Uanset hvilken menu du vælger, garanteres du en lækker menu fremstillet af friske råvarer leveret samme dag.  

Du kan ligeledes sammensætte din helt egen bryllupsmenu – så klik dig rundt på siden og find inspiration til din bryllups mad. Har du forespørgsler eller ønsker at aflægge en bestilling bedes du gøre dette på telefon 8692 3847 eller pr. e-mail: post@michaelsmadogvin.dk Du kan bestille din bryllups mad op til 14 dage før den store dag.

Hos Michaels Mad & Vin forstår vi, at bryllupsdagen og maden der servers er noget du vil huske resten af livet. Derfor tilbyder vi et udvalg af sammensatte bryllupsmenuer eller muligheden for at du selv udvælger maden til brylluppet. Jeres kærlighed til hinanden og bryllupsmenu fortjener det bedste – hvorfor vi kun leverer mad til bryllupper fremstillet af de friskeste råvarer, leveret samme dag som det skal bruges.  

Vi ønsker at skabe den bedste mad oplevelse i forbindelse med fejringen af jeres kærlighed, derfor kan du ligeledes finde et udvalg af vine og speciel øl der passer til din bryllupsmenu. Derudover sørger vi for at leverer rigeligt med mad, så du ikke skal være bange for at løbe tør. Mangler du andet festudlejningsudstyr kan vi også hjælpe med dette. Maden, viden og/eller andet festudlejningstilbehør leveres billigt og hurtigt i hele Danmark.   

Ændring af ordre eller afbestilling

Skal der foretages en ændring i din bestilling kan dette gøres frem til 14 dage før brylluppet står, så løser vi det får dig. 

Skulle du, mod forventning, ønske at aflyse din bestilling bør dette gøres indenfor 14 dage efter bestillingen. Som en ekstra service tilbyder vi ligeledes muligheden for at afbestille op til 14 dage inden bryllupsdagen, i tilfælde af der skulle opstå uforudsete forhindringer.   

Vi arbejder efter først til mølle-princippet, hvorfor vi opfordre dig til at aflægge din ordre hurtigst muligt. 

Læs mere...

Gourmet menu

Gourmet-menuen er det bedste vi kan anbefale dig at forkæle dine gæster med.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

5 retters menu

Sammensæt din egen 5 retters menu. Vælg minimum 2 forretter, hovedretter og 1 dessert. Dernæst vælg 1 slags kartofler, og 4 slags grøntsager.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

2 retters stegebuffet pris fra DKK 195,00

Vores 2 retters stegebuffet består af en forret, 3 stege og en dessert tallerken til at anrette.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.

3 retters menu

Sammensæt din egen 3 retters menu. Vælg minimum 1 forretter, hovedretter og dessert. Dernæst vælg 1 slags kartofler, og 4 slags grøntsager.

Bestil 14 dage før Min. 12 kuverter Fragtpris fra 125 kr.