BEMÆRK: Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Pinse

Skal du op og se pinsesolen danse? Kunne det så ikke være lækkert med en frisk, nylavet pinsebrunch efter? Så er du endt det rette sted. 

Her på siden finder du vores udvalg af pinsemad, så hvad end du føler for en pinsebrunch, pinsefrokost eller noget helt tredje kan vi hjælpe dig! 

Al vores pinse mad er lavet fra bunden af friske råvarer som er leveret til os samme dag som vi leverer til dig. Derved sikres du en friskhedsgaranti og et velsmagende pinse måltid!                                                                                                             

I pinsen fejrer den kristne tro at Jesu disciple genvandt troen på at sprede Jesu budskab, hvilket skete ved at Helligånden kom til jorden og gav dem ildtunger. Herefter talte og profeterede disciplene på fremmedsprog om den genopstandne frelser. Helligåndens besøg og disciplenes profetier kaldes pinseunderet, og medførte at 3000 mennesker sluttede sig til den kristne tro. Pinsen er altså ligeledes en fejring af kirkens fødselsdag. 

Lad os sammen fejre pinsen, se pinsesolen danse og nyde en masse god mad! Vi står klar til at modtage din bestilling og tilbyder hurtig og billig levering! 

Du ønskes en god pinse fra Michaels Mad og Vin!

Læs mere...