BEMÆRK:Ordre til mellem 10.00 - 14.00 skal senest placeres dagen før grundet travlhed
Hurtig & billig levering af mad i hele Danmark
Rigeligt med mad til alle så du ikke løber tør
Mulighed for tilkøb af vin og drikkevarer
Ved specielle ønsker kan du kontakte os

Beklager - dette produkt er udgået

TRAEGER GRILLBETRÆK TIL TIMBERLINE 850

Grillbetrækket fra Traeger beskytter din Traeger grill mod alt slags vejr: Sol, sne, regn og vind. Betrækket dækker hele grillen og giver den bedste beskyttelse - også til dine træpiller, der som oftest opbevares i pilletanken. Grillbetrækket er tilpasset til Traeger Timberline 850

 

Din Traeger grill er kommet på plads i baghaven og gisp hvor er den fee’! App’en er allerede installeret og det føles som om telefonen brænder hul i din lomme… og alligevel har du en nagende følelse. En sådan skønhed som Timberline 850 må da kunne beskyttes? Ak og ve, en fugl har allerede skudt med skarpt og den hvide kontrast til den fede sorte farve er lige til at vræle over. Tør dine øjne, ven. Betrækket her passer på din nye sweetheart!

Din Traeger fortjener forkælelse og derfor skal den naturligvis pakkes ind i det bedste af det bedste, nemlig i et af Traegers egne grillbetræk. Når du bruger et grillbetræk beskytter du din grill og forlænger holdbarheden men du beskytter også træpillerne i pilletanken mod fugt. Dvs. at du slipper for, hver gang, at tømme pilletanken efter du har grillet.

• Grillbetræk
• Passer til Traeger Timberline 850
• Langt betræk, der dækker hele grillen
• Beskytter træpillerne i pilletanken mod fugt
• Mørk grå og orange
• Traegers logo på betrækket
• Holdbart og vejr-resistent

Billederne i galleriet afbilleder Timberline 1300, men betrækket til Timberline 650 er magen til blot i andre mål.

DKK 899,00